Blog - Nieuws - Tips & Facts!

Is uw servicemonteur van de oude of nieuwe stempel?

Laat uw service monteur zijn klanten typisch geel/roze doordrukpapier ondertekenen om zijn werkzaamheden te verantwoorden? Is dat nog van deze tijd? Wij denken van niet. Hieronder leggen we uit waarom.

De servicemonteur is hét visitekaartje van uw organisatie!


Vaak wordt vergeten dat de monteur of specialist op locatie hét visitekaartje van uw organisatie is. Niet alleen wordt de organisatie beoordeeld op de vriendelijkheid van dedigitale service monteur doordrukpapier
 monteur. De materialen, tools en werkwijze van de monteur zijn van essentieel belang in een goede beoordeling. Krijgt de monteur zo’n typisch doordrukvelletje mee of heeft de monteur een iPad tot zijn of haar beschikking? Vorm uw visitekaartjes om tot de digitale service monteur.

Digitale servicemonteur van nu.


Met behulp van een online software oplossing kunt u als organisatie voorop lopen met de digitale ontwikkeling van deze tijd. Een tijds- en plaatsonafhankelijk systeem zorgt er onder andere voor dat uw ‘ouderwetse’ service monteurs omgetoverd worden naar ‘hippe digitale’ monteurs.

1. Servicemelding

Of het nu gaat om een reparatie, een periodieke keuring of onderhoudswerkzaamheden, het begint allemaal met een goed overzicht van alle werkzaamheden die gedaan dienen te worden. Laat op basis van vooraf ingestelde parameters meldingen genereren zodat de werkopdrachten tijdig worden ingepland.

2. Planning

Wijs op een eenvoudige manier werkorders toe aan monteurs (bijv. op basis van hun functionaliteiten, kennis en training). Komt er een spoedopdracht binnen? Schuif deze direct door naar de dagplanning van de monteur het dichts in de buurt van de storing.

3. Digitale werkbonnen

Monteurs ontvangen de werkzaamheden voor een bepaalde dag op hun device en beginnen hun ronde.  Alle benodigde informatie is voor handen. Zowel van de klant als het object.

4. Eenvoudige registratie

Monteurs registreren eenvoudig de gewerkte uren en gebruikte materialen.

5. Gekoppelde voorraad

De gebruikte materialen worden automatisch van de voorraad gehaald. Stel parameters in om automatisch inkoopadviezen te genereren op basis van minimale voorraadaantallen.

6. Digitale handtekening & automatische facturatie

Laat de klant een digitale krabbel zetten en verstuur direct een overzicht van de werkzaamheden & factuur naar zowel de planning als de klant.

Tot slot!

Wilt u als organisatie ook het gemak ervaren van digitale service monteurs? Schrijf je snel in voor een online demo en binnen de kortste keren is uw monteur het visite kaartje van uw onderneming.

Laat een bericht achter

Categorie

© 2016 , inc. All rights reserved.