Blog - Nieuws - Tips & Facts!

Odoo 10 – Gebruiksvriendelijke Website Builder App

De website builder app is compleet herzien in Odoo 10. Vernieuwde functionaliteiten, een snellere werking en een verhoogde gebruiksvriendelijkheid. Maak eenvoudig jouw eigen bedrijfspagina en bespaar daarmee veel tijd en geld. Door de zeer gebruiksvriendelijke werking van de CMS module is een website ontwerpen voor vrijwel iedereen een fluitje van een cent. 

Webshop / E-commerce

Ben je in het bezit van een webshop en zie je graag een stijging in het aantal verkopen plaatsvinden? De website builder applicatie is compleet voorzien van een e-commerce module waarin je alle producten of diensten op een professionele manier visueel weergeeft en koppelt aan het ingebouwde voorraadmanagement systeem. Lees hier meer over de voorraadbeheer module. Laat potentiële klanten eenvoudig producten in hun virtuele winkelmand plaatsen en online afrekenen. De verzendgegevens zijn direct aanwezig waardoor een snelle levering mogelijk is.

Blogs

De website builder app is uit te breiden met verschillende modules. Begin bijvoorbeeld met het schrijven van een blog om meer traffic naar de website te genereren. De opmaak van deze blog werkt op dezelfde manier als de opmaak van de website en ziet er dus altijd professioneel uit.

SEA (Search Engine Advertising)

In het huidige internet (google) tijdperk ontkom je er bijna niet meer aan om mee te doen met SEA. Ofwel, genereer meer bezoekers naar jouw bedrijfspagina door middel van betaalde zoekwoordadvertenties. Bij Odoo zagen ze deze trend ook wat heeft geleid tot een module om SEA gemakkelijk te maken en te koppelen aan de website module. 

Daarnaast kent Odoo nog tal van apps die aan elkaar te koppelen zijn. Klik hier voor een overzicht van alle apps.

Laat een bericht achter

Categorie

© 2016 , inc. All rights reserved.